Fotokunst gedrukt op aluminium dibond

Verhoef gebruikt Dibond voor haar afdrukken, de hoogste kwaliteit aluminium voor deze specifieke toepassing. De plaat is 3mm dik en opgebouwde uit drie lagen: twee buitenste lagen aluminium en een binnenste laag van een harde kunststof. Hierdoor heeft de plaat het beste van twee werelden: de mooie finish en de lichtgewicht eigenschappen van aluminium, gecombineerd met de vormvastheid van kunststof. De aluminium fotokunst van Verhoef is daarom zowel binnen als buiten te gebruiken.

newnew.jpg

VERRIJK UW INTERIEUR!

Een krachtige foto is het kroonjuweel van ieder interieur. Met Artlist kiest u voor het allerbeste: een zorgvuldig geselecteerde collectie van foto’s door toonaangevende internationale topfotografen, gecombineerd met de beste materialen die er in de markt verkrijgbaar zijn.

ZWART-WIT AFDRUKKEN

Toepassing van een witte onderlaag op de aluminium plaat geven zwart-wit afdrukken bovendien een uitzonderlijke kwaliteit, omdat de wittinten niet met inkt hoeven te worden gedrukt. Dit zorgt voor een prachtig sterk contrast.

collosem.jpg

DATABANK AAN BEELDEN

Omdat er weinig dingen zo verschillen als smaak en interieur, heeft Artlist een uitgebreide thematische database voor u samengesteld waarbinnen u kunt zoeken binnen het thema van uw persoonlijke voorkeur. Kleur of zwart-wit, abstract of juist dramatisch, fashion of architectuur, hier ontdekt u fotokunst van wereldniveau. 

 

OPHANGSYSTEEM

Aluminium fotokunst van Verhoef leveren wij altijd inclusief een gratis voor-gemonteerd zwevend ophangsysteem, waarbij uw foto lijkt te zweven zonder zichtbare bevestiging. Dit ophangsysteem geeft u uw foto een mooi gevoel van diepte