Onze druktechnieken & mogelijkheden

Wij beschikken over een modern machinepark voor zowel digitale als zeefdruktoepassingen. Uw product of idee vervaardigd uit plastic, papier, hout of andere kunststofhoudende materialen kan bij ons geproduceerd worden. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis zijn we in staat innovatieve oplossingen te bedenken voor al uw creatieve ideeën!

Inca Onset X2_side view_Square.jpg

DIGITAAL DRUKWERK

Een digitale printer kun je vergelijken met de laserprinter op je bureau. Een belangrijk verschil met zeefdruk is dat digitaal drukken direct vanaf de bestanden afgedrukt wordt, zonder tussenkomst van een zeef. Dat maakt digitaal printen een stuk flexibeler.

Zund.jpg

FREZEN & PLOTTEN

Onze ZUND met een tafel oppervlakte van 4 x 2 mtr., heeft een zeer uitgebreid instrumenten gamma. Of het nu gaat om letters frezen of full-colour contouren plotten, het is allemaal mogelijk.

Grootformaat-zeefdruk.jpg

ZEEFDRUK

De techniek achter zeefdruk noem je doordruk. Dat kun je heel letterlijk nemen: de inkt voor je afbeelding druk je door een gaas van polyester.
Dat gaas wordt met een lichtgevoelige laag beplakt die met positieffilm belicht wordt.

lakk.jpg

LAKKEN & LAMINEREN

Het aanbrengen van een bijzondere inktlaag, een vernis-, gom-, lijm- of afkraslaag en dergelijke, of het aanbrengen van bijzondere (veiligheids)kenmerken op drukwerk. Bewerkingen kunnen ook bescherming inhouden.

indigo.jpg

DTP-STUDIO

In onze DTP-studio ontvangen wij dagelijks tientallen bestanden die druk klaar gemaakt worden voor onze machines. We zorgen ervoor dat uw bestand geoptimaliseerd wordt voor het beste resultaat. U ontvangt voor altijd een digitale proef ter goedkeuring!
 

laser.jpg

LASERSNIJDEN

Lasersnijden is dé methode voor het snijden van houten puzzels. Ons proces is volledig geautomatiseerd waardoor wij optimale resultaten kunnen behalen dag en nacht.