HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

Iedere dag weer opnieuw levert Verhoef, het beste drukwerk af. We hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van kunststof en andere specialistische producten. Sinds de digitalisering van de markt zijn we ingespeeld op de combinatie oud & nieuw, digitaal en zeefdruk. Of het nu gaat om één of honderduizende stuks. Wij staan altijd voor je klaar!

headerhome04.jpg

PROFESSIONEEL DRUKWERK

Verhoef heeft ervaring in diverse branches in Nederland en België. Voorbeelden van producten zijn retailconcepten, modulaire systemen, displays, banners, raamdecoratie interieur/exterieur, signing, vloerstickers en vloertegels. Onze werkwijze is praktisch, inventief en kostenbesparend. We hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van kunststof en andere specialistische producten. Sinds 1950 produceren we educatieve producten voor het onderwijs.

Werken-Bij-01.jpg

WIJ DRUKKEN MET 60 JAAR ERVARING

Al ruim 60 jaar is Verhoef digital print company leverancier van een grote klantenkring in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Het bedrijf staat garant voor hoogwaardig en duurzaam drukwerk. Door korte communicatielijnen zijn snelle levertijden mogelijk.


dit hebben wij recent geproduceerd